Izaberite stranicu

26.12.2019. одржана је манифестација Новогодишњи базар у Јајинцима и издвојеном одељењу у Раковица селу. Оно што је предност оваквих манифестација јесте да су деца заиста сама урадила невероватне креативне украсе. Потпуно смо били одушевљени бројем посетилаца. Госте је дочекала  фантастична атмосфера веселих малишана и сјајно расположење.

Пуни ходници пријатеља, комшија, мама и очева са великим одушевљењем кренули су на поставку изложбе. Учесници су била деца од првог до осмог разреда. Свако одељење је имало свој штанд са  рукотворинама које су свима нама вратиле леп осећај вредности породице и школе.

Честитке са дивним зељама, украси за јелку, подметачи за часе, држаци за салвете, лепи венчићи, аранжмани за новогодишње вече и још много тога. Идеје су биле ту, а вешти прсти као да су се пар месеци припремали за овако важан догађај.

Овде су малишани кроз боје, колаже и нове материјале успели да покажу шта је то смислено, креативно учење, учење у групи и од групе. Манифестација је хуманитарног карактера.